26 de maig del 2014

Comença el Campus d'estiu de l'escola de naturalistes El Corriol


 La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torredembarra convoca el Campus d'estiu de l'Escola de Naturalistes El Corriol, un espai de trobada organitzat pel GEPEC-EdC per a tots aquells nens i nenes que gaudeixen la natura, que els agrada explorar i descobrir l'entorn natural més proper. A través de les propostes del mateixos infants, que sorgeixen dels seus propis interessos, els educadors acompanyen els infants en els seus descobriments i els proposen espais, materials i activitats a fer per a satisfer les seves inquietuds. Així construïm conjuntament un actitud de respecte i estima per la natura.



És una formació lúdica que continuarà durant l'hivern com a activitat extraescolar amb trobades setmanals.

Algunes de les activitats que ja s'han realitzat durant el curs 2013-2014 s’han dut a terme en espais com els Muntanyans, el Canyadell, als camps de garrofers, al Roquer, etc. On hem: explorat els diferents espais i ecosistemes que tenim en el nostre entorn, hem observat aus i identificat els seus sons, hem detectat rastres i restes animals, recol·lectat plantes, construit caixes niu, fabricat perfums d'herbes, hem vist tortugues, hem recol·lectat i identificat petxines i altres restes marines, hem jugat a jocs i gimcanes fets amb material de la natura, i un llarg etcètera.
La natura t'espera, vine a descobrir-la amb el Campus d'estiu de l'Escola de Naturalistes El Corriol!
Les activitats es realitzaran tots els dissabtes de 10 a 12h des del 7 de juny fins al 20 de setembre sent el punt de trobada inicial a Cal Bofill (Passeig Marítim de Torredembarra).
Per a inscripcions es recomana participar a les reunions informatives per a mares i pares que cada primer dilluns de mes (2 de juny, 7 de juliol, 4 d'agost i 1 de setembre) es realitzarà a Cal Bofill a les 19h. També es poden fer inscripcions i sol·licitar informació a:

Raquel: 628838068
Marina: 679070212 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada